Tweens Time
Voor- en naschoolse opvang met studiebegeleiding:

vóór en na school

Kinderen van de basisscholen De Lieve en De Notelaar (Waarschoot),
worden door ons ’s ochtends naar school en ’s avonds naar TweensTime gebracht.

vieruurtje wordt aangeboden

Uw kind kan met een gezond vieruurtje (een drankje en hapje) de honger tussen middagmaal en avondmaal stillen. Indien de tijd tussen de hoofdmaaltijden te lang is kan hij/zij  een meegebracht lunchpakket gebruiken.

studie tussen 16:30 u en 17:15 u

Studietijd voor iedereen.
Het huis wordt stil en alle kinderen werken aan hun huistaken en lessen.
Leerlingen die begeleiding nodig hebben om hun werk te plannen, op zoek zijn naar een eigen studiemethode of ergens vastlopen krijgen de nodige aandacht en worden weer opweggezet. Bij vermoeden van nood aan specifieke hulp lichten wij de ouders in. Let wel! Wij nodigen nooit op eigen initiatief een logopedist of leraar voor bijlessen uit. Indien gewenst en duidelijk gecommuniceerd door de ouders, zoeken wij graag samen met hen naar een oplossing.
Voor het comfort van de kinderen vragen wij de studietijd te respecteren en zo veel als mogelijk geen kinderen op te halen tijdens het “studie-uur”.

ontspanning

Voor en na het huiswerk is er tijd (en veel ruimte) om zich te ontspannen. Ons aanbod binnen en buiten is aangepast aan de (leef)tijd van onze tweens. Met de grootste zorg voorzien wij een kwalitatief en zeer verscheiden aanbod voor elke interesse. En niet vergeten… het beste “speelgoed” voor een kind: de vriendjes. Een weldaad voor de vaak in kleine gezinnen opgroeiende hedendaagse tween!

TweensTime aanbod studieopvang vieruurtje

Terug naar aanbod